Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Середня заробітна плата у Львові цього року становитиме 2,2 тис. грн

Цього року середня заробітна плата у Львові становитиме 2200 гривень. Такий показник передбачено у Програмі зайнятості на 20010-2001 роки, яка перебуває на стадії затвердження, повідомили у відділу праці Львівської міської ради. Серед найоплачуваніших галузей залишається торгівля. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У міській раді розроблено алгоритм роботи для детінізації заробітної плати, щоб повернути підприємців у правове поле, які в силу економічних проблем вдались до виплати зарплат «у конвертах», переконані в мерії.

За результатами комісій щодо детінізації заробітної плати торік більше 3,5 тис. підприємців з 6,3 тис. погодились підвищити або ж підвищили оплату праці. Було опрацьовано 15 галузей економіки.

У 2009 році було проведено 25 міських комісій з питань забезпечення своєчасної сплати податків та детінізації заробітної плати та 278 районних.

Середньомісячна зарплата у Львові з січня по листопад 2009 року становила 1795 гривень. За аналогічний період у 2008 році – 1708 гривень. Загалом по Україні у 2009 році середня заробітна плата становила 1877 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ