Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сергій Бубка зустрівся з медалістами чемпіонату Європи з карате

Сьогодні в Олімпійську домівку завітали уславлені представники українського карате, яких зустрів президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Серед гостей: чемпіонка Європи-2018 Анжеліка Терлюга, капітан збірної України з карате, бронзовий призер європейської першості-2018 Станіслав Горуна, головний тренер збірної України з карате Антон Нікулін, президент Української федерації карате Сергій Левчук та президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк.

Під час зустрічі керманич НОК щиро привітав та подякував спортсменам за чудовий виступ на чемпіонаті Європи, який нещодавно завершився в сербському місті Новий Сад.

Нагадаємо, на престижному старті українці здобули 4 нагороди: «золото», «срібло» та дві бронзові медалі.

«Дуже приємно, що наші каратисти привчили нас до перемог й з кожного престижного старту повертаються з нагородами. Сьогодні всі думки спрямовані на ефективну підготовку і вдалий виступ на Олімпійських іграх в Токіо. Переконаний, що черговий успіх на чемпіонаті Європи стане чудовим фундаментом для подальшого розвитку і нових звершень на шляху до олімпійського Токіо-2020», – сказав Сергій Бубка.

Президент УФК Сергій Левчук сказав: «Нам приємно і важливо відчувати себе повноправними членами Олімпійської сім’ї. Дійсно, вся наша робота спрямована на підготовку та здобуття заповітних перепусток на Олімпійські ігри. Ми будемо продовжувати працювати ефективно та показувати гідні результати».

Анжеліка та Станіслав наголосили, що медалі на нещодавньому чемпіонаті Європи вкрай важливі для кожного з наших каратистів. Спортсмени запевнили, що й надалі будуть робити все можливе для продовження стабільних успішних виступів на міжнародній арені.

Зі свого боку, наставник команди Антон Нікулін відзначив: «Хочу звернути увагу, що в такому виді спорту як карате, який тільки-но увійшов в програму Олімпійських ігор, процес здобуття ліцензій буде набагато важчий, ніж безпосередньо боротьба за олімпійську медаль на Іграх»,  - пояснивши, що у кожній ваговій категорії в Токіо буде представлено лише десять спортсменів.

В теплій та дружній атмосфері присутні обговорили актуальні питання щодо подальшого розвитку та популяризації карате в Україні, діяльності Української федерації карате, впливу атлетів на вирішення актуальних проблем в сучасному спортивному світі.

НОК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ