Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Сергій Федоренко вдруге йде з посади начальника ГУОЗ ЛОДА. Цього разу остаточно

Сергій Федоренко пішов з посади начальника Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА, на якій працював з червня 2010 року. Заяву на звільнення він написав за власним бажання. Залишаючи посаду, Сергій Федоренко у своєму зверненні до медичної громадськості області подякував усім медпрацівникам та колегам, з якими довелось працювати.

Звернення, яке було опубліковане на офіційному сайті ГУОЗ Львівської ОДА, подаємо повністю:

«Хочу висловити вам щиру подяку за спільну працю у період, який ми з вами перебували пліч-о-пліч на ниві збереження людського здоров’я. Нині ми живемо у непростий час, час змін. Однак медики завжди були і залишаються тими, хто приходить на допомогу першими. Із вашою, шановні колеги, допомогою нам вдалося реалізувати чимало добрих ініціатив. Переконаний – нині ми маємо достатньо фахівців у медичній галузі, аби виконати будь-яке завдання, скероване на покращення надання медичної допомоги нашим краянам. За час нашої із вами співпраці медична галузь області стала на новий шлях – шлях реформ. І я переконаний, що саме завдяки змінам, якість медичного обслуговування на Львівщині набуде якісно нового рівня. Вже нині ми з вами бачимо, що медична громада Львівщини стала ближчою до потреб людей. Залишайтеся і надалі уважними до чужого горя! Мені приємно, що покращився клімат у медичних установах області – це, у першу чергу, завдяки вам, шановні колеги.

Окремо висловлюю глибоку подяку колегам із постійної депутатської комісії Львівської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту за підтримку тих ініціатив, котрі ми впроваджували. Окрім цього, щиро вдячний колективу головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, а також багаточисельному колективу Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького за плідну співпрацю, керівництву Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, членам Вільної профспілки медичних працівників Львівської обласної лікарні, Асоціації головних лікарів Львівщини, членам Українського лікарського товариства у Львівській області та кожному, хто, одягнувши білий халат, був готовий за першим покликом прийти на допомогу потребуючим. 

Ще раз дякую вам, шановна медична громадо, за сумлінну працю, недоспані ночі, розуміння, увагу до людей.  Вибачайте за поодинокі прикрі моменти у виконанні службових обов’язків.  Я твердо вірю у кожного із вас. Нехай Господь Бог благословить вас на добрі справи! Залишайтеся апостолами Божого милосердя!»

Додамо, що на початку 2011 року Сергій Федоренко уже писав заяву на звільнення у зв’язку зі станом здоров’я. Однак, медична громадськість області і профільна комісія Львівської облради звернулася до тодішнього голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка з проханням не приймати заяву. Після розмови з губернатором головний медик області свою заяву відкликав.

Нині на його місце претендують головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка та двічі начальник ГУОЗ ЛОДА Віктор Кімакович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ