Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сергій Тулуб дегустував «Львівське» пиво

25 серпня 2006 року міністр вугільної промисловості України Сергій Тулуб відвідав Львівську пивоварню, найстарішу броварню в Україні, — про це повідомила фахівець зі зв’язків з громадськістю ВАТ «Львівська пивоварня» Надія Цюра.

Після першого символічного кухля «Львівського» пива відбулась екскурсія цехами пивоварні, яку провів Президент підприємства Володимир Печер. Міністру було представлено новітні технології виробництва пива. Продовженням екскурсії стало відвідання першого в Україні Музею пивоваріння. Закінчився візит на пивоварню дегустацією “Львівського” пива.
Сергій Тулуб зауважив, що з великим задоволенням напередодні Дня шахтаря ознайомився з роботою підприємства.  Він відмітив високі технології та культуру виробництва, а також менеджмент Львівської пивоварні.
Міністр побажав працівникам та керівництву підприємства подальших успіхів у піднятті престижу українських пивоварень. Свої відгуки міністр занотував у книзі відгуків відвідувачів Музею пивоваріння.
«Львівська пивоварня» — найстаріша пивоварня в Україні й одна з найдавніших у Європі. Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ