Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сергія Терьохіна лякають попередні рейтинги БЮТу в західних областях, оскільки „вони нагадують рейтинги компартії в радянські часи”

Екс-міністра економіки, члена виборчого списку БЮТ Сергія Терьохіна лякають попередні рейтинги БЮТу в західних областях, оскільки: „Вони нагадують мені рейтинги компартії в радянські часи, це просто „непрілічноє колічество” голосів”, — сказав сьогодні, 20 березня, під час прес-конференції у Львові Сергій Терьохін.
Він зазначив, що задоволений проведенням виборчої кампанії БЮТу, оскільки попри велику брехню, яку поширювали опоненти, попри намагання приватизувати Помаранчеву революцію, штаб БЮТ, за його словами, відпрацював з великим коефіцієнтом корисної дії. Він також зазначив, що суттєво зросли рейтинги БЮТ на сході та півдні України і він очікує приємного сюрпризу в день виборів.
Екс-міністр економіки, член виборчого списку БЮТ Сергій Терьохін вбачає на теренах Західної України загрозливі тенденції щодо розвитку економіки: „Ми бачимо збільшення безробіття та трудової міграції за кордон, водночас суттєво зменшилися показники будівництва та зростання заощаджень”, — сказав Сергій Терьохін. Він не зміг пояснити причини цих явищ, зазначив лише, що вони можуть полягати через неправильне керування та дуже нераціональне використання Державного бюджету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ