Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Серія А з карате у Сантьяго: дві медалі для Львова

У Сантьяго (Чилі) пройшов останній етап Karate1Серії А 2019 року. Збірна України здобула три нагороди: золото львів’янина Станіслава Горуни, срібло одеситки Анжеліки Терлюги та бронза львів’янки Галини Мельник.

У змаганнях, що пройшли в спорткомплексі Movistar Arena (17 тис. глядацьких місць), взяли участь 804 атлети з 72 країн світу.

Україну представляли 14 спортсменів під керівництвом тренерів Антона Нікуліна та Олександра Пікуліна.

Знову порадували своєю стабільністю наші лідери. Станіслав Горуна (-75 кг) та Анжеліка Терлюга (-55 кг), як і два тижні тому на етапі Прем’єр Ліги в Токіо, виграли медалі. Цього разу Станіслав взяв золото, а Анжеліка – срібло.

Наш капітан на шляху до фіналу здолав бійця з Мексики (9:1), потім – представників Бразилії (1:0) та Туреччини (4:1). У четвертому колі львів’янин завдав поразки титулованому італійцю Луїджі Бузі (3:1). У півфіналі Горуна переміг Яссіна Секурі з Марокко (5:4), а у фіналі здобув перемогу за хантеєм над господарем татамі чилійцем Хоакіном Гонсалесом.

Дуже приємно, що в Сантьяго свою третю медаль на турнірах Karate1 цього сезону здобула Галина Мельник (-68 кг). Львів’янка почала з поразки від китаянки Лі Гон (0:3), майбутній чемпіонці турніру. Після того, як Лі Гон пройшла у фінал, Галя почала шлях у втішальних сутичках. З однаковим рахунком 1:0 вона перемогла суперниць з Китайського Тайпея та Чорногорії, а в бою за бронзу здолала японку Кайо Сомею – 2:2 (через перший набраний бал).

Karate.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ