Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Серйозних розмов про створення в Україні нового політичного проекту поки що немає — В’ячеслав Кириленко

Серйозних розмов про створення в Україні нового політичного проекту поки що немає — заявив «Гал-info» народний депутат, екс-віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко.

  «Новий політичний проект насамперед має визріти не в середовищі політиків, а серед виборців. Поки що мені важко сказати, чи людям зараз потрібна якась нова політична сила. На це запитання, думаю, дасть відповідь новий політичний сезон. Наразі ж ніяких серйозних розмов про стратегію чи платформу якоїсь нової політичної сили не було. Отож, я не думаю, що зараз можна говорити про це як про реальність», — пояснив В’ячеслав Кириленко.
 Нагадаємо, як повідомляє «Комерсант-Україна», в Україні розробляють новий політичний проект, ініціаторами створення якого є колишній прем’єр-міністр Юрій Єхануров і перший заступник глави Секретаріату Президента Іван Васюник. До створення нової партії причетні також народний депутат Микола Катеринчук, лідер Християнсько-Демократичного Союзу Володимир Стретович і колишній віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко. Всі ці політики підтвердили інформацію про те, що «подібні проекти обговорюються». Нова політична сила, очевидно, матиме «праволіберальну або ліберально-консервативну ідеологію».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ