Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сесія ЛМР дала старт будівництву Меморіалу Небесної Сотні

Вчора, 25 січня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради було прийнято дві ухвали, що стосуються затвердження детального плану території та проектів землеустрою. Проголосовані ухвали дадуть змогу у цьому році розпочати спорудження у Львові Меморіалу Небесної Сотні, повідомила прес-служба ЛМР.

Відтак, було прийнято рішення «Про затвердження детального плану території, обмеженої вул. М. Кривоноса, вул. Опришківською, залізничною колією, вул. Б. Хмельницького, вул. Пильникарською, вул. Ужгородською, вул. Замковою, вул. Пішою, вул. Насипною, вул. Підвальною, вул. В. Винниченка» та рішення «Про затвердження ЛКП «Зелений Львів» проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок для збереження та використання парку «На валах».

«Мова йде про розташування Меморіалу Небесної Сотні і про можливі сценарії розвитку канатної дороги для проведення інвестиційного конкурсу у майбутньому. На цій ділянці нового будівництва не передбачається. До весни по Меморіалу Небесної Сотні плануємо вже розпочати роботи», - зазначив начальник управління архітектури й урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ