Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сесія ЛОР розгляне у листопаді питання про функціонування сиротинців та інтернатів на Львівщині

Депутати Львівської обласної ради на засіданні сесії ЛОР, що відбудеться у листопаді цього року, розглянуть питання про функціонування сиротинців та інтернатів на Львівщині — про це у коментарі «Гал-info» наголосив заступник голови комісії ЛОР комісії у справах молоді та спорту Львівської обласної ради Тарас Керницький.

«На сесії з доповіддю виступлять начальник служби у справах неповнолітніх Львівської ОДА Володимир Лис, а також хтось із членів комісії ЛОР, які розкажуть про ситуацію з утриманням таких закладів на Львівщині. Крім того, напередодні буде здійснено виїзд у сиротинець у Самборі», — розповів Тарас Керницький.
Нагадаємо, сьогодні, 16 жовтня 2006 року, відбулося засідання комісії у справах молоді та спорту Львівської обласної ради за участю голови комісії Володимира Колошка та начальника служби у справах неповнолітніх Львівської ОДА Володимира Лиса, під час якого обговорювалися проблемні питання щодо опіки над дітьми, позбавленими батьківського виховання, а також над дітьми-сиротами та напівсиротами. Голова комісії у справах молоді та спорту Львівської обласної ради Володимир Колошко пообіцяв допомогти службі у справах неповнолітніх Львівської ОДА вирішити проблемні питання, зокрема, винести їх на розгляд сесії ЛОР.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ