Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сесія облради відхилила проект рішення, запропонований тимчасовою комісією щодо звільнення голів РДА

Сесія Львівської облради відхилила проект рішення, запропонований тимчасовою комісією щодо звільнення голів РДА. За підтримку проекту рішення таємним голосуванням віддали голоси 48 депутатів, проти – 36, 5 – утрималося. У голосуванні взяли участь 89 депутатів. Проекти рішення, які ми подаємо нижче, не було прийнято.
1. Визнати висновки колегії Львівської ОДА від 17 травня 2006 року № 21 „Про підсумки соціально-економічного розвитку області у І кварталі 2006 року та стан виконання завдань на 2006 рік” щодо недостатньої організаційно-економічної роботи окремих голів РДА щодо комплексного розвитку підпорядкованих територій є упередженим і недостатньо об’єктивним, таким, що має характер політичних переслідувань.
2. Звернутися до Президента України з проханням не приймати рішення щодо звільнення окремих голів РДА, дати оцінку неправомірним дім голови ЛОДА Петра Олійника.
Сесія Львівської обласної ради сьогодні завершила свою роботу і продовжить розгляд питань порядку денного завтра о 10-й годині.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ