Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сесію ЛМР пікетує сім’я, скована ланцюгами

Сесію Львівської міської ради пікетує сім’я, скована ланцюгами. Як пояснила мешканка Львова Галина Олєйнік, у неї та сім’ї хочуть забрати будинок на Хортицькій, 2, земля під яким площею 4,8 гектара ухвалою сесії ЛМР від 15 квітня 2004 року віддана ТзОВ «Шувар»: «Наш будинок стоїть уже понад 70 років, а тепер міськрада заявляє, що ми збудували його на території ринку «Шувар». Керівництво ринку подало на нашу сім’ю в суд, а Сихівський районний суд зобов’язав нас виселитися впродовж року, однак нам нема куди піти – у цьому будинку  мешкає шість осіб», — зазначила Галина Олєйнік.
Щоправда, документів на будинок на вулиці Хортицькій, 2 немає. Як пояснила жінка, коли її дід збудував цей будинок, його не дозволили зареєструвати, тому що на цій ділянці планували будувати лікарню і він вважався як тимчасовий, однак навіть після того, як про будівництво лікарні мова вже не йшла, отримати необхідні документи перешкоджало керівництво «Шувару».
 Сім’я Олєйніків вимагає від депутатів Львівської міськради розглянути на сесії протест прокурора на ухвалу від 16 квітня 2004 року, яку прокуратура вважає незаконною.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ