Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Шахраї заробляли на корпоративах, представляючись Волинським народним хором

Невідомі шахраї заробили чималі гроші, виступаючи на корпоративах та святах під виглядом Волинського народного хору.
фото - moemisto

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Про цю ситуацію розповів керівник справжнього Волинського народного хору Олександр Стадник.

За його словами, «колектив» пропонує свої послуги в обслуговуванні всіляких приватних та корпоративних міроприємств і далеко не безкоштовно.

«Мало того, що незаконно використовується бренд Волинського хору, так ще й повністю виконується наш репертуар», - підкреслив Олександр Стадник. 

Він закликав всіх юридичних та фізичних осіб, яким шахраї пропонували послуги від імені Волинського народного хору, попереджати про це.

«Шахрайство і обдурювання людей має бути припинено», - зауважив Стадник.

Довідково:

Державний академічний Волинський народний хор — професійний мистецький колектив, заснований в 1978 році в Луцьку. Одним з організаторів та першим художнім керівником хору був народний артист України, композитор Анатолій Пашкевич. З 1989 по 1993 рік колектив очолював відомий балетмейстер, заслужений артист України Анатолій Іванов. З 1989 року головним диригентом, а з 1993 року і художнім керівником Волинського народного хору є заслужений діяч мистецтв України Олександр Стадник.

Колектив на сьогодні налічує близько 80 чоловік артистичного складу з середньою спеціальною та вищою музичною освітою а також адміністративний персонал.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ