Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Шахтар" спробує скасувати дискваліфікацію Рибки

Донецький "Шахтар" збирається подавати апеляцію на рішення УЄФА про дискваліфікацію воротаря "гірників" Олександра Рибки на два роки. Про це заявив генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін.

"Звичайно, ми будемо подавати апеляцію. Термін подачі - від півтора до трьох місяців. Поки ніяких рішень не приймаємо. У найкращому варіанті хочемо анулювати дискваліфікацію, але так будемо намагатися по максимуму скоротити термін", - заявив Палкін.

За словами гендиректора, "Шахтар" вважає рішення УЄФА некоректним, бо Олександр вживав заборонений препарат після гри.

"Зрозуміло, що під час гри він не діяв. Якщо б він пив його перед грою, тоді інше питання. Саме на цьому ми будемо робити акцент у своїй апеляції", - додав Палкін.

Крім того, він зауважив, що голкіпер продовжуватиме тренуватися з основною командою. А у разі відхилення апеляції у "справі Рибки", нового воротаря клуб не шукатиме.

"Олександр буде тренуватися як раніше з командою. Ми будемо платити йому зарплату. У нас є ще прекрасні воротарі, у кожного з них буде шанс себе проявити. Не думаю, що у них набагато нижчий рівень. Когось шукати ми навряд чи будемо", - підсумував Палкін.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ