Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Шахтарі України» підтримали Тимошенко

Всеукраїнська громадська організація «Шахтарі України» на засіданні 28 листопада прийняла рішення про підтримку кандидата в Президенти Юлію Тимошенко. Про це повідомив голова організації Віктор Держак під час сьогоднішньої зустрічі Глави Уряду з шахтарським активом, передає урядовий портал.

«Вчора на розширеній нараді одностайно прийнято рішення про підтримку кандидата в Президента Юлії Тимошенко», - зазначив він і додав, що організація «Шахтарі України» створена ще у 2005 році і на сьогодні нараховує більше як 22 тисячі членів.

Віктор Держак також повідомив, що Главі Уряду присвоєно звання почесного члена цієї організації. «Є три види членства: індивідуальне, колективне і почесне. Останнє присвоюється за значну допомогу вугільній галузі», - підкреслив він.

За словами Віктора Держака, Уряд під керівництвом Юлії Тимошенко зробив для вугільної галузі за останні два роки більше, ніж всі попередні уряди за 18 років: «Цей Уряд приймає послідовні і необхідні рішення, направленні на подолання труднощів у галузі, на збереження кадрового потенціалу та на розширення виробничої бази».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ