Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шахти Львівщини перебувають під контролем і особливих проблем у нас немає — Микола Горинь

«Шахти Львівщини перебувають під контролем і особливих проблем у нас немає», — заявив «Гал-info» заступник голови Львівської облради Микола Горинь.
                                                                                    
«Я не думаю, що є доцільність створювати якісь спеціальні комісії у області чи «присилати» комісію із Києва. У нас все перебуває більш-менш під контролем», — зазначив він.
Нагадаємо, як повідомляла наша агенція, Держгірпромнагляд запровадив особливий режим державного нагляду на вугільних шахтах України, який передбачає цілодобовий інспекторський нагляд за забезпеченістю розрахунковою кількістю повітря очисних та підготовчих вибоїв, ефективністю дегазації, експлуатацією апаратури аерогазового контролю, пиловим режимом, вибухонебезпечністю електрообладнання тощо.
Згідно зі словами голови Незалежної профспілки гірників України, члена урядової комісії з ліквідації аварії на шахті ім. Засядька Михайла Волинця, також уже визначено перелік шахт в Україні, зокрема Львівської області, які є небезпечними за газом метаном та вугільним пилом, а також тих, що відпрацьовують пласти схильні та небезпечні за раптовими викидами вугілля та газу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ