Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шанси голови Бродівської РДА: 50 на 50

Як ми вже повідомляли, голова Львівської ОДА Михайло Костюк провів зустрічі з головами РДА, готуючись провести кадрову чистку. З цього погляду перспективу голови Бродівської РДА Василя Сторонського експерти оцінюю, як 50 на 50.

Голова Бродівської районної ради Ольга Шайдулліна відмовилася коментувати можливе звільнення голови Бродівської РДА, лише зазначивши: «Будь-яка ротація має бути виправданою, лише у випадку крайної потреби».

Також вона додала, що конфліктів між райрадою та головою Бродівської РДА немає: «У кожного свої повноваження. Питання, які важливі для району, ми намагаємося вирішувати спільними силами, адже інакше неможливо працювати».

У той же час експерти критично відгукуються про роботу голови Бродівської РДА. Одним із недоліків вказують й на те, що він не з Бродівщини, а зі Львова. Причину призначення на цю посаду чужака експерти пояснюють тим, що в Бродівському районі немає сильних партійних функціонерів Партії регіонів.

Як стало відомо Гал-інфо, голова Львівської ОДА Михайло Костюк вже мав зустріч із головою Бродівської РДА Василем Стронським.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ