Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ще 11 невідомих захисників України поховали у Дніпропетровську

Ще 11 невідомих захисників України поховали у Дніпропетровську. Загалом на тамтешньому Краснопільському кладовищі вже поховано 239 героїв.

Натепер 108 з них ідентифіковані за результатами ДНК-експертизи. За останні півроку тіла загиблих українських бійців розшукали під Дебальцевим, Донецьким аеропортом, Логвиновим, Чорнухиним, Сніжним та доправили до моргів Дніпропетровська. Там залишаються нині іще 20 невпізнаних тіл.

"Вони загинули раніше, були доставлені тільки зараз. На території України працює група цивільно-військового співробітництва Збройних сил України, яка привертає волонтерські організації, які ведуть пошуки, транспортування, доставку із зони проведення АТО в тому числі з території тимчасово непідконтрольної владі України", - повідомила начальник управління взаємодії з правоохоронними органами Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Федорук.

Нагадаємо, у вересні Дніпропетровська облдержадміністрація повідомила, що завдяки експертизі ДНК встановлені імена 235 загиблих воїнів АТО, тіла яких були доставлені до Дніпропетровської області.

5 канал

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ