Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще 30 новобранців поповнили лави патрульної поліції Львівщини

1/2
Сьогодні, у перший день весни, ще 30 патрульних склали присягу на вірність українському народові, повідомили в ГУ НАцполіції у Львівській області.

Урочистості провели на території Львівського державного університету внутрішніх справ, відтак і викладачі, які 4 місяці навчали новобранців долучилися до цієї приємної події. Усі патрульні пройшли відповідний курс навчань і готові до несення служби. Вже у п‘ятницю 2 березня, інспектори вийдуть на службу, як у Львові, так і на дороги державного значення. 

«Скільки б вас не виходило на лінію, стільки повинно повернутися. Щоб травми оминали, терпіння вашим близьким, рідним. Вам витримки, адже як будете подавати себе, як будете ставитися до громадян, таке ставлення буде і до всієї Національної поліції» - з такими настановами, взяв патрульних під свою опіку начальник Управління патрульної поліції Роман Пилипенко.

Беззаперечну віру та підтримку новим патрульним також висловили представники різних силових структур: начальник Головного Управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа, прокурор Львівської області Юрій Квятківський, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Роман Благута. Тож, для захисту громадян поповнили лави патрульної поліції Львівської 9 жінок та 21 чоловік. Набір в патрульну поліцію триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ