Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ще не настав той час, коли Партію Регіонів на Львівщині оцінюватимуть належним чином — Олексій Радзієвський

157-ме місце, яке отримав Олексій Радзієвський у списку Партії Регіонів до Верховної Ради, — це цілком справедлива оцінка для Львівської обласної організації ПР, — повідомив, відповідаючи на запитання «Гал-info», під час засідання Львівського прес-клубу реформ голова ЛОО Партії Регіонів.
«Розподіл місць у списках відбувався за рейтингами обласних організацій. Думаю, ні для кого не секрет, який рейтинг має наша партія на теренах Львівської області — зараз він становить 4,5%. Хоча, і це вже добре, тому що ще восени минулого року наш рейтинг був 0,5% на Львівщині. Мабуть, ще не настав той час, коли Партію Регіонів в нашій області оцінюватимуть належним чином. Тому я зовсім не образився, коли отримав 157-ме місце у списку — це справедливо,» — говорить Олексій Радзієвський.
Щоправда, Олексій Радзієвський не вважає, що його місце є непрохідним. За його словами, якщо Партії Регіонів вдасться здобути 130 мандатів народних депутатів, як сподіваються в ПР, то він однозначно пройде до Верховної Ради.
«Список значно посунеться, адже принаймні 80 наших партійців підуть працювати в уряд та виконавчі структури влади. Отож, цілком можливо, що вже через кілька місяців я розмовлятиму з вами в статусі народного депутата», — сподівається Олексій Радзієвський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ