Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще одна транспортна реформа у Львові – перевдягають водіїв

На другому засіданні робочої групи з проведення ЄВРО-2012 у Львові з напрямку «Транспорт», прийнято рішення зобов’язати усіх перевізників до Великодня запровадити на підприємстві обов’язкову форму одягу для водіїв – однотонну сорочку синього кольору або його відтінків та однотонну краватку чорного кольору, повідомила прес-служб Львівської міської ради.

«На спільному засіданні з перевізниками було погоджено, що до 10 квітня усі підприємства мають закупити для водіїв фірмовий одяг – однотонну сорочку синього кольору або його відтінків та однотонну краватку чорного кольору. Також на другому засіданні робочої групи обговорено чимало технічних питань з проведення у Львові Євро-2012 та забезпечення пасажирських перевезень громадським транспортом. Йдеться і про брендування усіх автобусів символікою, про розміщення розкладів руху в салонах машин, про належний санітарний стан транспортних засобів», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку.

Нагадаємо, засідання робочої групи з проведення ЄВРО-2012 у Львові з напрямку «Транспорт» відбуваються щопонеділка о 15.00 год в управлінні транспорту та зв’язку за участю керівництва управління, депутатів міської ради, представників усіх перевізників, ДАІ, Головтрансінспекції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ