Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще п’ять будинків Львова отримали дозвіл на встановлення індивідуального опалення

8 серпня у Львівській міській раді відбулося чергове засідання міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання. Члени комісії, розглянувши подані документи по будинку на вул. Величковського, 24, вирішили готувати проект рішення виконавчого комітету про надання дозволу на відключення від центральних мереж. Мешканці восьмиквартирного будинку на вул. Тракт Глинянський, 142 отримали дозвіл на збір документів.
Відомча котельня ВАТ «Львівського хімічного заводу» скерувала листа в ЖЕК, що відмовляється опалювати будинки на вул. Рахівській, 17, 18, 19 (по 12 квартир у кожному), у зв’язку з подорожчанням цін на газ. Мівідомча комісія дала дозвіл  на збір документів на встановлення індивідуального опалення ЛКП «Хуторівка», на балансі якого є ці будинки. ТП «Газ-тепло НАФТ України» та ВАТ «Львівгаз» виконають роботи зі встановлення систем центрального опалення за умови, що будуть оформлені всі потрібні документи, а мешканці сплачуватимуть їм за виконані роботи. 
На нараді були присутні голова міжвідомчої комісії, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, представники управління архітектури і містобудування, управління інженерного господарства, ВАТ «Львівгаз», ВАТ «Львівобленерго», ЛМКП «Львівводоканал», ЛМКП «Львівтеплоенерго», а також мешканці будинків та балансоутримувачі. Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ