Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще три багатоповерхівки невдовзі збудують у Львові

Ще три багатоповерхівки із підземними паркінгами невдовзі збудують у Львові. Рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень ухвалили сьогодні, 1 серпня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, інформує кореспондент Гал-інфо.

За словами Юліана Чаплінського, начальника управління архітектури ЛМР, перше будівництво буде на вулиці Малиновій, 8,10. Там передбачається будинок на 7 поверхів.

Основні техніко-економічні показники об'єкта будівництва (орієнтовні): площа земельної ділянки - 0,2439 га; загальна площа будинку - 5980,00 кв. м; загальна площа квартир у будинку - 4500,00 кв. м; будівельний об'єм -25000,00 куб. м;  поверховість - 7; площа підземного паркінгу - 640,00 кв. м.

Як писало Гал-інфо, спершу забудовнику на вулиці Малиновій  не видали містобудівних умов та обмежень. Варто зазначити, що будинок постане поруч приватної школи – гімназії «Відродження» (Липинського, 16).

Окрім того, на просп. В. Чорновола - вул. Замарстинівській  ТзОВ "Експерт-інвест" планує спорудити  два будинки на 12 та 13 поверхів. Там також передбачаються  вбудовані приміщення громадського призначення та паркінги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ