Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Що подивитися у Львові? Переміщуйтеся по місту з комфортом

Якщо ви завітали до «західної столиці» України вперше, варто почати «незабутню подорож» із прогулянки по старій частині міста, огляду основних і найпопулярніших пам'яток. Для комфортного переміщення радимо орендувати машину.

Сьогодні ця послуга стала доступною для багатьох українців. Наприклад, авто економ-класу коштує 27 у. о. за добу. Якщо постійно викликати таксі, вийде дорожче, а поїздки на громадському транспорті забирають багато часу та сил. Досліджуйте Львів на комфортабельному авто – це завжди правильне рішення!

Важливо: радимо користуватися послугами автопрокату лише в тому випадку, якщо ви впевнені в надійності фірми. Ні в якому разі не беріть машину у фізичних осіб. У результаті ви збережете нерви, гроші та гарний настрій. Прокат авто у Львові онлайн можна замовити в компанії NarsCars, яка відома якісним сервісом не лише в Україні. Відкрийте її офіційний сайт, отримайте повну інформацію про послугу та забронюйте бажану машину.

Точка відправлення та наступні об’єкти

Починаймо незабутню подорож по надзвичайному місту. Площа «Ринок» – історичний та сучасний центр Львова. Її головні прикраси – це ратуша з оглядовим майданчиком та 4 фонтанами з фігурами античних богів. Щорічно під час святкування Дня вишиванки (23 серпня) скульптури одягають в національні сорочки, створюючи надзвичайну атмосферу.

За площею прогулюються дівчата в одязі XIX століття, продають квіти й солодощі. Саме тут можна покататися на туристичному екіпажі або маленькому паровозику, а на невеликих вулицях поряд – знайти величезну кількість затишних кафе та барів.

Далі відправляйтеся до високого замку. Це місце справжнього паломництва туристів та жителів Львова, яке знаходиться зовсім недалеко від центра. Сам замок до нашого часу, на жаль, не зберігся. Сьогодні там розміщений оглядовий майданчик, з якого відкривається розкішна панорама на місто. Далі шукайте адресу вул. Підвальна, 5, де розташований музей «Арсенал». Він буде особливо цікавий для чоловіків, оскільки в залах колишнього міського арсеналу є виставка старовинної холодної, метальної, вогнепальної зброї, захисного та військового спорядження.

Полюбляєте пиво? Відвідайте музей львівської пивоварні. Там туристи знайомляться з історією «хмільної справи», оцінюють смак напоїв.

Відпочинок для душі

Бажаєте яскравих видовищ? Вам треба поїхати до оперного театру імені Соломії Крушельницької (пр. Свободи, 28). Там такі спектаклі, що паморочиться в голові, а сама будівля театру являє собою справжній витвір мистецтва. Незвичайні почуття викличе «Дзеркальна зала», адже дзеркала розташовані особливим чином, створюючи ілюзію нескінченного тунелю. 

Відвідувачам Львова також дуже подобаються екскурсії, серед них:

  • «Нічна варта Львова». Це піший тур по місту, під час якого ви відвідаєте куточки середньовічного міста та візьмете участь у казковій дії;
  • «КаваТур». Проходить в одній із кав'ярень, де екскурсовод розповідає цікаві легенди та історії про напій, запрошує до дегустації, показує, як ворожать на гущі, пропонує спробувати натуральні косметичні процедури;
  • «Таємниці львівських двориків». Можна побачити забуті розписи на стінах та різьблені гвинтові сходи.

Львів надзвичайний та розкішний. Оцініть його красу під час відпустки або просто приїздіть на вихідні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ