Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що таке клінінг та клінінгова компанія?

Клінінгом прийнято називати спеціалізоване, засноване на нових технологіях, прибирання квартир, офісів, та іншіх будівель.

Головною метою клінінгу вважається постійне підтримання чистоти і затишку в квартирі або заміському будинку, турбота про людське здоров'я. В даний час послуга затребувана, як серед звичайного населення, так і у організацій.

Чим займається клінінгова компанія

У зв'язку з тим, що процес прибирання забирає у людини багато часу і сил, цю відповідальну справу беруть на себе професіонали. Компанії, що надають послуги з клінінгу приміщень, чистять і миють вікна, упорядковують меблі та різні покриття, виносять сміття, що залишилося після проведення ремонту. Клінерам можна довірити всі роботи, пов'язані зі створенням чистоти.

Професійне прибирання виконується на вищому рівні, з використанням самих передових технологій, розроблених для сфери клінінгу. Працівники можуть прибрати приміщення в заздалегідь домовлений час, а можуть контролювати чистоту протягом усього дня.

Провести хімчистку килимів, випрати штори, помити всі типи меблів, жалюзі можна, замовивши відповідні клінінгові послуги. При догляді за керамічною плиткою або сантехнікою клінінгова компанія теж незамінна.

Співробітники компанії виїжджають для прибирання в квартири і будинки, в місця громадського користування. Там вони миють вітрини і дзеркала, натирають стіни і підлогу. Крім того, можна спочатку побудувати графік роботи з прибирання приміщення, якого будуть дотримуватися професіонали.

Основні переваги клінінгу

  1. Надання трудомістких і довготривалих робіт за прийнятну плату.
  2. Високий показник якості виконаних робіт.
  3. Весь персонал підібраний та навчений так, що після спілкування з ним у замовника залишаються тільки позитивні емоції і враження. До того ж, не варто хвилюватися з приводу того, що з офісу або квартири можуть пропасти цінні речі.
  4. Співробітники клінінгової компанії приїжджають за викликом тільки в той час, який заздалегідь обговорено і зазначено в договорі з клієнтами.
  5. При проведенні прибиральних робіт, застосовуються виключно сертифіковані речовини та обладнання.

Всі працівники, які надають клінінгові послуги, відмінно підготовлені і професійно виконують поставлені перед ними завдання. Це доводять відгуки людей, які скористалися послугами компаній.

Ви можете подивитися на сайті https://uborka.com.ua однієї з клінінгових компаній скільки коштує прибирання квартири і вирішити, робити прибирання своїми силами або оплатити послуги професійних клинеров.

Клінінгова компанія дає гарантію того, що квартира або офіс залишаться в повному порядку після виконання робіт. Професіонали знають свою справу, а самі компанії прагнуть дотримуватися якості, оперативності та надійності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ