Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Щоб врятувати хвору дитину, студенти Банкувського інституту проведуть «Чарівну банкірочку»

Студенти Львівського інституту банківської справи проведуть благодійний конкурс краси «Чарівна банкірочка». Кошти, отримані від вхідних благочинних внесків, підуть на лікування дитини хворої на муковісцидоз, – повідомила прес-служба ЛІБС.

 

Конкурс краси «Чарівна банкірочка» пройде у одному з найвідоміших розважальних закладів Західної України нічному клубі «Міленіум» 14 квітня 2010 року. Обличчям ЛІБС стане одна із 20 студенток ЛІБС – учасниць конкурсу, яка цілий рік працювала волонтером у навчальному закладі. Конкурс складатиметься із 3 етапів відбору. На першому етапі з 20 претенденток буде відібрано 15, на другому – 10 найгарніших та найталановитіших дівчат, які обиратимуться у різних номінаціях. На третьому етапі компетентним та незалежним журі, до складу якого входитимуть фахівці в сфері культури, мистецтва та шоу-бізнесу, буде обрано міс та дві віце-міс «Чарівна банкірочка»(друге та трете місце відповідно). Під час конкурсу дівчата демонструватимуть модельний одяг відомих дизайнерів та біжутерію. Програма також передбачає музичну програму за участю відомих естрадних акторів, прізвища яких на разі не розголошуються.

 

Вхідні благочинні внески конкурсу (40 грн.) підуть на лікування Ольги Клим, яка є хворою на муковісцидоз. За інформацією Благодійного Фонду «Світ Дитини» вартість ліків, які дитина має отримувати постійно становить 20-50 тис.грн./рік.(в залежності від віку та важкості стану пацієнта). Муковісцидоз – аутосомно-рецесивне захворювання, причиною якого є спадкові мутації у межах гена ТРБМ (Трансмембранний Регуляторний Білок Муковісцидозу). При муковісцидозі виникають порушення зі сторони залоз зовнішньої секреції, які ведуть до цілої низки клінічних проявів, які проявляються переважно порушеннями зі боку шлунково-кишкового тракту та бронхолегеневої системи.

 

Кошти, крім благодійних внесків, будуть також залучатися від спонсорів акції та всіх бажаючих зробити свій внесок у порятунок дитини.

 

«Основною метою цього заходу є виховання милосердного ставлення та традиції доброчинності щодо тих, хто справді потребує допомоги» – зазначає завідувач молодіжного центру Львівського Інституту банківської справи Любов Галась, – в першу чергу це стосується самих студентів, які беруть безпосередню участь в організації заходу».

 

Нагадаймо, що студентство Університету банківської справи НБУ вже не перший рік виступає організатором проведення благочинних акцій. Зокрема, щорічно УБС НБУ організовує благочинний «Аукціон надій» та інтернет-аукціони, на яких продають речі, виготовлені самими студентами навчального закладу. Отримані кошти підуть на благодійність.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ