Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Щоб вирішити найбільші проблеми в Брюховичах, потрібно продати 10 гектарів землі?

Найбільшими проблемами Брюховичів є будівництво школи та проведення водопостачання - заявив «Гал-info» селищний голова Брюховичів Олексій Процик.
«Недобудована школа перетворилася на руїни, а проект водопостачання, який є, вже застарів, та й коштів на його реалізацію немає», – розповів Олексій Процик. Стосовно цих питань селищний голова вже зустрічався з міським головою Львова Андрієм Садовим та головою ЛОДА Петром Олійником. Їхня порада – продати ділянку брюховицької землі на відкритому аукціоні. За підрахунками Олексія Процика, за ділянку розміром у 10 га на відкритих торгах можна було б отримати близько 18-20 млн грн. Цих коштів мало б вистачити для проведення паралельно певної частини робіт і щодо школи, і щодо водогону. Та наразі це залишається на рівні ідеї.
До речі, за інформацією Олексія Процика, орієнтовно на 28 червня на ділянці, де має бути школа (вул. Дитяча, 2),  заплановано виїзне засідання за участю Андрія Садового, представників управління капітального будівництва ЛОДА та селищної влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ