Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Щоб вирішити проблему з паркінгами, потрібно створити сприятливі умови для інвесторів – Юрій Криворучко

Для того, щоб вирішити проблему з паркінгами у Львові, потрібно створити сприятливі умови для інвесторів, оскільки зробити паркінги за кошти міста нереально, бо такі паркінги окупляються за 6-7 років, – стверджує начальник управління архітектури Юрій Криворучко.
 За його словами, на сьогодні вже приблизно визначено 20 ділянок для будівництва підземно-наземних паркінгів. Одним з найбільших місць є площа Петрушевича, де можна розвивати підземну урбанізацію і зробити великий підземний торговий центр. Такий паркінг міг би приймати 200 машин і коштуватиме інвесторам близько 10 млн грн. Проте, за словами Криворучка, на сьогодні таких інвесторів не знайшли.
Площа Петрушевича, за умови знаходження інвестора, – один з найперспективніших об’єктів.
Можна облаштувати підземних паркінг і перед Ляльковим театром, причому сквер нищити не потрібно. На сьогодні вже готується проектна документація на паркінг на вул. Вороного, за готелем «Джорж». Вартість, за ствердженням Криворучка, у цьому паркінгу збільшуватиметься за схемою – перша година безплатно, надалі вона збільшуватиметься до 5 грн. Паркінг матиме сто місць. Частина місць належатиме готелю «Жорж».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ