Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Щоб заангажувати молодь, потрібно створити групи молоді при кожній парафії, — о. Йосиф Мілян

Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ  о. Йосиф Мілян однією з моделей заангажування молоді вважає створення групи молоді при кожній парафії — про це він повідомив сьогодні, 23 травня 2006 року, під час веб-конференції на офіційному сайті глави УГКЦ, присвяченій темі виховання молоді.

«На нашу думку, не потрібно створювати одразу комп’ютерних класів при парафії, робити якісь особливі виклади докторського рівня богословів, — розповів о. Йосиф Мілян, — потрібно дуже мало — священика, який би мав відкрити серце і душу для молоді, завжди мав час для неї, і тоді сама молодь накреслить форми тієї праці, яка є найбільш потрібною. Крім того, наша комісія розвиває співпрацю з молодіжними християнськими організаціями. Ми розпрацювали програму літніх катехитичних рекреаційних таборів, працюємо в програмі вишколу хритиянських лідерів і т. д. Тобто завжди можна звернутися до структур, комісій і ми готові поділитися методикою та планами».
Нагадаємо, що наступного року відбудеться Патріарший собор присвячений проблемам молоді. Його метою є дослідження, чого молодь хоче від церкви сьогодні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ