Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Щоб зникли черги, у Львові потрібно 30 державних реєстраторів – Володимир Дуда

„Ми прагнемо збільшити кількість державних реєстраторів до 30 осіб, оскільки на сьогодні 18 осіб ще замало для подолання черг”, – заявив на прес-конференції начальник управління державної реєстрації ЛМР Володимир Дуда.
 
Згідно з ухвалою сесії від 4 січня 2007 року у Львові збільшено кількість державних реєстраторів на вісім осіб, проте за словами Володимира Дуди, на сьогодні ця кількість не є достатньою.
„Львівська міська рада не зможе відразу ж на стільки збільшити кількість державних реєстраторів, проте я розмовляв з Андрієм Садовим, і він бачив черги, коли до одного державного реєстратора стоїть черга до ста осіб, і він пообіцяв вирішити це питання. Ймовірно, у найближчому майбутньому їхня кількість збільшиться до 30 осіб. Проте для того, щоб стати державним реєстратором, потрібно пройти досить довге навчання. Зокрема, вісім осіб, які займатимуть цю посаду, до того працювали в управлінні промисловості і протягом півроку працювали помічниками державних реєстраторів. Тепер вони працюватимуть рік самостійно і лише після цього одержать статус державного реєстратора”, – зазначив Володимир Дуда.
 Також, за словами начальника управління державної реєстрації, у зв’язку з тим, що державних реєстраторів бракує, а спеціалізованого навчального закладу на Львівщині немає, було запропоновано створити такий заклад, але поки що це на стадії  задуму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ