Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Щодня парки Львова прибирає близько 80 осіб

Як розповіли на ЛКП «Зелений Львів», щодня у парках здійснюється санітарне прибирання. У цілому по ЛКП «Зелений Львів» та його дочірніх підприємствах до санітарного прибирання залучено близько 80 працівників, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Взимку основними видами робіт було прибирання доріжок від снігу, посипання піском та збір випадкового сміття. На вихідних окремі працівники працюють в черговому режимі», – розповів в. о. директора ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк.

Як повідомив Богдан Москвяк, до санітарного прибирання парків задіяні працівники ЛКП «Зелений Львів» (37 осіб) з його дочірніми підприємствами ДП «Високий замок» (12 осіб), ДП «Личаків-парк» (10 осіб), ДП «Скнилів-парк» (6 осіб) та ДП «Боднарівка» (10 осіб). На санітарне прибирання парків протягом першого кварталу 2012 року виділено 600 тис. грн.

Довідка.

Загалом у Львові 21 парк: парк ім. І. Павла ІІ, «Знесіння», Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, Стрийський парк, «Високий Замок», «Снопківський», парк ім. І. Франка, «Залізна вода», «Скнилівський», «Горіховий гай», «Левандівський», «Личаківський», «Парк Студентів», «Боднарівка», «Піскові озера», Парк 700-річчя Львова, Зелена зона «Кортумова Гора», лісопарки «Білогорща», «Замарстинівський», «Погулянка», зелена зона «Майорівка», озеро «Левандівське», Пагорб Слави.

Два парки – «Знесіння» та парк Культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького мають свою дирекцію і окреме фінансування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ