Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Щоночі послугами львівської нічліжки користаються від 35 до 50 безхатченків

Послугами нічлігу в Львівському міському центру обліку та нічного перебування бездомних громадян щоночі користуються до 35 осіб, проте з настанням зимових морозів кількість зростає до 50 осіб і більше, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Власне в період низьких температур, ми намагаємось максимально ущільнювати місця для ночівлі аби прийняти всіх безхатьків й уникнути фактів переохолодження чи обмороження. Варто наголосити, що приміщення відділення адаптовано під цілий цикл отримання бездомним послуг: реєстрації; первинного медичного обліку; санітарно-гігієнічних послуг; послуг ночівлі», - наголосив керівник Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

За весь період роботи відділення нічного перебування, його послугами скористалось більше 300 різних бездомних осіб. Всі клієнти отримують соціально-побутові, медичні та інформаційно-консультаційні послуги.

Варто зазначити, що задля безпеки самих бездомних та дотриманням порядку в Центрі, на ночівлю приймають тих громадян, які не перебувають в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Такий крок не є якоюсь «примхою», а життєвою необхідністю.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: вул. Кирилівська, 3А, тел.: 2331479, 2331049.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ