Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шемчук буде потрібен на більш високій посаді у Києві, - політолог

Посада радника Президента України для вже екс-голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, вірогідно, є проміжною, бо він просуватиметься далі.

Таку думку в коментарі Укрінформу озвучив політолог, директор Інституту української політики Кость Бондаренко.

"Президент провів таку перестановку, зважаючи на те, що Віктор Шемчук, який навів порядок у Львові, повернув довіру до влади, який, як доволі вмілий менеджер, знайшов спільну мову з різними політичними силами у Львові. Очевидно, тепер буде потрібен на більш високій посаді у Києві. І, можливо, посада радника Президента є проміжковою", - припустив він.

Водночас політолог висловив переконання, що новопризначений голова Львівської ОДА Олег Сало є досить відомою особистістю в місті з великим потенціалом.

"Ще у 2004-2005 роках його кар'єра раптово перервалася у силу відомих подій. Ще тоді говорили, що його потенціал до кінця не вичерпано і, очевидно, що він ще скаже своє слово. Це також буде означати посилення президентської влади у Львові, і потрібно чекати, що й у цілому по західній Україні", - вважає Бондаренко.

Нагадаємо, 31 жовтня Президент України Віктор Янукович звільнив з посади голову Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука, призначивши його своїм радником. Замість нього Львівщиною тепер керуватиме Олег Сало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ