Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Шевченко вважає футбольних фанів інтеліґентними та розумними

Форвард "Динамо" Андрій Шевченко після перемоги над "Оболонню" подякував уболівальникам за прекрасну підтримку на "Оболонь-Арені" і висловив свої думки щодо використання фаєрів на трибунах.

Про це повідомило ТСН.

Стосовно фаєр-шоу, які влаштовують уболівальники під час матчів, Шевченко заявив: «Ви знаєте, це заборонено правилами, і вболівальникам треба задуматися, перш ніж запалювати фаєри, які проблеми вони можуть створити і собі, і рідному клубу. Ми це зовсім недавно бачили на прикладі уболівальників "Зеніта". І справа не в тому, що хтось себе якось погано веде, а в тому, що є певні правила, які запалювати фаєри забороняють.

Наші вболівальники, і "Динамо", і української збірної, і всіх наших клубів - досить інтелігентні і розумні хлопці. Думаю вони прислухаються до думки гравців і фахівців ФІФА та УЄФА і зроблять висновки».

«Знаєте, мені подобається підтримка фанатів, причому не тільки в хороші моменти, але і в погані. Всяке в житті може статися, але люди, які приходять і підтримують свою команду, повинні бути з нею завжди. Особисто мені б хотілося, щоб наші вболівальники припинили сидіти вдома і дивитися футбол по телевізору», - усміхаючись додав Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ