Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Шість вагонних депо Львівської залізниці отримали сертифікати міжнародного зразка ISO 9001-2000

На початку січня 2008 року шість вагонних депо Львівської залізниці (Клепарів, Коломия, Здолбунів, Ковель, Тернопіль, Ужгород) стали власниками сертифікатів міжнародного зразка ISO 9001-2000. Про це „Гал-info” повідомили у прес-центрі ДТГО „Львівська Залізниця”.
Протягом 2007 року фахівцями Бюро Верітас – компанії, яка є лідером світового ринку послуг із впровадження корпоративних систем QHSE-менеджменту (якість, здоров’я, безпека, навколишнє середовище), було проведено попередні передсертифікаційні та сертифікаційні аудити вказаних депо, підтверджено високий рівень систем менеджменту якості, розроблених аудиторами з числа працівників депо і вагонної служби Львівської залізниці.
Результатом сертифікаційних аудитів вагонних депо стало вручення сертифікатів ISO 9001-2000, що відкриває нові можливості для підвищення ефективності роботи та підтримання рухомого складу у відповідному технічному стані.
Нагадаємо, що першим на Львівській залізниці сертифікат міжнародного зразка ISO 9001-2000 у грудні 2006 року отримало депо Дрогобич. Сертифікація системи менеджменту ISO 9001-2000 дала можливість створити у цьому депо оптимальні умови праці, підвищити продуктивність роботи, знизити рівень травматизму і профзахворюваності, покращити корпоративну культуру, підвищити якість основних і допоміжних операцій та знизити негативний вплив на навколишнє середовище.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ