Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шкіль: призначення Сала – на совісті суду, а обвинувачення в бік “Нашої України” чи Луценка – дитячі розмови

На сьогоднішній прес-конференції депутат V скликання Андрій Шкіль відкинув звинувачення голови Львівського обласного штабу БЮТ Івана Деньковича у тому, що причиною повернення Олега Сала є помилки “Нашої України” місцевої влади. “Моя позиція в цьому питання є чіткою – це є рішенням суду, -- вважає Андрій Шкіль, при цьому заперечивши що подібні заяви можна вважати централізованою думкою партії. – Не знаю чи можна звинувачувати у цьому якусь партію чи осіб, не думаю що до цього причетна львівська влада”.
За словами Шкіля, у цьому питанні він готовий обговорювати швидше недоліки праці судової системи. “Цей випадок є свідченням того, що дострокові вибори є найнагальнішим необхідністю, щоби зняти усі ті нашарування, які були після ейфорії помаранчевої революції”.
Шкіль також відкинув твердження, що повернення Сала є недопрацюванням Юрія Луценка. “Відновлення судом Сала на посаду якої не існує – хай це залишається на совісті суду, -- сказав Шкіль. – Це вже дитячі розмови. Давайте тоді відновимо посаду першого секретаря райкому Компартії”.
Нагадаємо, що коментуючи призначення Олега Сала голова обласного штабу БЮТ Іван Денькович сказав, що ситуація з Салом – це також демонстрація помилок, яких припустилася “Наша Україна”. І що Президент і губернатор повинні були першими відреагувати на повернення до влади старих кадрів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ