Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школа у Шегинях отримала нову котельню та умеблювання для класів

1 вересня 2006 року у с. Шегині Мостиського району завершується майже 2-річний проект Українського фонду соціальних інвестицій, в результаті якого школа отримала новозбудовану котельню та умеблювання для класів. Загальна вартість проекту – 273 тис. грн, які були зібрані громадою, місцевою владою та Фондом, - повідомили в Українському фонді соціальних інвестицій.
На свято до школи завітали представники Фонду, Львівської ОДА, Мостиської РДА, райради та управління освіти. Даний проект став можливим завдяки залученню місцевої громади до реалізації мікропроекту - дієвий спосіб її розвитку. Люди вчаться лобіювати свої інтереси перед владою, знаходити додаткові ресурси, писати проекти для одержання фантів, проводити тендери, контролювати якість виконаних робіт. І село чи містечко за наявності реконструйованих оновлених об'єктів здобуває додатковий шанс позбутися статусу безперспективного.
Варто зазначити, що даний проект – перший завершений проект з 11 проектів, які впроваджуються в Мостиському районі на загальну суму 5,5 млн гривень і мають бути завершені до кінця 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ