Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школа управління УКУ надає три стипендії для учасників АТО

Цього року у Школі управління УКУ відкрито 3 стипендії від Western NIS Enterprise Fund для демобілізованих учасників АТО, які покриватимуть до 100% вартості навчання, включно із проживанням, харчуванням і логістикою. «Ми віримо, що інвестиційна доступність освіти може найкраще підготувати наших ветеранів, які хочуть вкладати свої сили у розвиток української держави», – зазначила Ярослава Джонсон, президент і виконавчий директор WNISEF.

На програмі з Публічного адміністрування уже навчаються студенти за такою стипендією. Один із них учасник АТО Григорій Троцький. «Я працюю на факультеті післядипломної освіти Львівського медичного університету. Отриманні знання та вміння планую скерувати на кращу підготовку лікарів-інтернів в контексті змін та вкрай необхідної медичної реформи», - зазначив Григорій.

Крім того, вступники на магістерську програму з Публічного адміністрування УКУ можуть претендувати й на стипендії від юридичної групи LCF Law Group, яка покриває 100% вартості освітньої програми, а також на одну стипендію від Carlsberg Ukraine, яка покриває більшу частину витрат на навчання.

“Якісна освіта коштує відповідно. Ми розуміємо, що платоспроможність багатьох абітурієнтів не дозволяє оплатити повну вартість навчання. Саме тому ми кожного року, як і зараз, знаходимо грантодавців, які надають стипендії, що покривають частину або 100% вартості навчання», - зазначила виконавча директорка Школи управління УКУ Валентина Засадко.

Загальна вартість навчання складає 99 тис. грн. за 22 місяці.

Слід зазначити, що нещодавно відбувся перший випуск магістрів з Публічного адміністрування школи управління УКУ.

Нагадаємо, що  набір на Магістерську програму з публічного адміністрування УКУ у School of Public Management UCU уже розпочався. Дедлайн подачі заявок 29 липня. Усі деталі можна дізнатись на офіційному сайті Школи http://spm.ucu.edu.ua/magisterska-programa/pravyla-pryjomu/.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ