Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярі шістдесяти трьох шкіл Львова взяли участь в конкурсі на найкращу шпаківню

У львівських парках проводять акцію, присвячену міжнародному дню птахів «Наші пернаті друзі» - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Діти власноруч виготовили шпаківні та розвішують їх на деревах у парках, водночас вивчаючи особливості зимово-весняного періоду для пташок.
Зокрема завтра, 3 квітня, акція «Наші пернаті друзі» відбудеться у парку «Піскові озера». Організовують та проводять захід діти-гуртківці УДЮМК, вихованці Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру, педагоги. Мета акції - привернути увагу та ознайомити дітей з проблемами пернатих друзів в зимово-весняний період, в час перельоту, з гніздуванням птахів та прищепити шанобливе ставлення до живої природи.
Як повідомив директор УДЮМК Франківського району Роман Кладько, під час акції з дітьми спілкуватиметься спеціаліст орнітолог. Програма передбачає весняні веселі старти, конкурси та вікторини.
Конкурс на виготовлення шпаківень проходив у львівських школах під егідою міського управління освіти протягом лютого-березня під назвою «Будиночок для крилатого друга». До нього долучилися учні шістдесяти трьох шкіл. Вони виготовили для львівських парків 115 шпаківень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ