Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярі з Криму святкували Різдво на Львівщині

З 6 до 9 січня в межах Всеукраїнської акції «Святкуймо Різдво разом» 19 школярів та 2 вчителів з Бахчисарайського району АР Крим відзначали Різдво на Львівщині (в селах Київець та Держів Миколаївського району). Про це повідомили в головному управлінні освіти і науки Львівської ОДА.

Діти побували в Львові та в Трускавці. «Середньовічний Львів – найцікавіша частина міста. Вузенькі вулички привели нас на площу Ринок – унікальну в Україні перлину ренесансної архітектури. Чисельні леви, що оздоблюють фасади будинків, фонтани створюють неповторний антураж давніх часів. Не оминули також й проспект Свободи – головну променаду Львова – міста чудових храмів різних часів, стилів. Нас здивувала велика кількість іноземних туристів», – ділиться своїми враженнями керівник учнівської делегації Бахчисарайського району Лілія Джемілова.

Окрім цього, гості з Криму допомагали готувати Святу вечерю: ліпили вареники, терли мак.

«На жаль, трьох днів дуже мало, щоб подивитись усе, але, незважаючи на це, ми забираємо зі собою найкращі спогади від теплого прийому. Бажаємо Вам сил, наснаги продовжувати цю добру справу, бо вона об’єднує нас. Ласкаво просимо у Крим», – зазначила Лілія Джемілова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ