Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярі з Трускавця відвідали 184-й Навчальний центр

Як повідомили Гал-інфо в Львівській Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, у неділю 20 грудня до 184-го Навчального центру завітали трускавецькі школярі.

Діти приїхали, щоб привітати із Днем Святого Миколая військовослужбовців, передати їм смаколики та влаштувати святкові концерти у двох клубах містечок «Базове» та «Центральне».

Навчальний центр у Старичах став уже сьомою військовою частиною, яку відвідали учні школи № 3 із міста Трускавця, що продовжують свою добру традицію підтримки українських військових.

Із найперших слів ведучого «Вставай, Україно, вставай!», зала емоційно та гаряче реагувала на кожен виступ маленьких виконавців.

Спочатку голоси юних дівчаток, що заспівали «А ми прагнемо, щоб не гинули солдати… Хай панує мир і буде краща доля», розчулили кожне серце. Коли ж на сцену вийшла маленька дівчинка, яка продекламувала вірш про тата — учасника АТО «Спасибі, що залишився живим», її слова звучали у повній тиші залі.

Був і виступ рок-гурту. Барабани та електрогітари настільки запалили солдатів-строковиків, що ті викликали музикантів на біс та супроводжували їх виступ вогнем запальничок.

Найменших виконавців глядачі підтримували ритмічними оплесками не тільки після, а й під час їхнього виступу. Адже всіх розчулили рядки про тата-військового, що зараз перебуває на передовій.

Окрім неймовірного концерту, юні гості подарували коровай, солодощі та фрукти. У свою чергу військові провели для гостей екскурсію полігоном, нагодували «солдатською кашею» та подарували на згадку прапори із підписами. А організатори-меценати та дирекція школи отримали від керівництва Навчального центру іміджеві календарі на наступний 2016 рік та грамоти з подякою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ