Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Шмигаль заявив, що незабаром кілька областей потраплять до "червоної" зони і розповів важливі деталі

У середу, 6 жовтня, прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду заявив, що найближчими днями декілька областей можуть потрапити до «червоної» зони.

Про це інформує Урядовий портал.

«Це означає, що кінотеатри, кафе, ресторани, спортзали, театри та інші громадські місця зможуть працювати, лише якщо 100% працівників закладу і 100% відвідувачів повністю вакциновані. Бізнес має сам перевіряти наявність відповідних сертифікатів про вакцинацію. І ми просимо підприємців поставитися до цього відповідально», — зазначив Прем’єр-міністр.

За словами Глави Уряду, у працівників поліції та інших повноважних органів є відповідні технічні можливості, завдяки яким вони перевірятимуть у відвідувачів наявність ковід-сертифікатів.

Також Денис Шмигаль зауважив, що в «червоній» зоні карантину заклади освіти працюватимуть офлайн, лише якщо 100% працівників пройшли повний курс вакцинації.

«Дитячі садочки та 1-4 класи школи продовжать працювати у звичайному, очному форматі», - наголосив очільник Уряду.

Прем’єр-міністр додав, що на початок цього тижня майже 81% працівників шкіл щепилися принаймні однією дозою. Це, за його словами, дозволяє більшості таких закладів освіти працювати у звичайному режимі в «жовтій» зоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ