Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Шніцар: сьогодні я подав депутатський запит, аби з’ясувати ситуацію із земельним конкурсом у Винниках

„Сьогодні я подав депутатський запит, щоби отримати на руки копію протоколу про хід проведення учорашнього земельного конкурсу у Винниках, – повідомив „Гал-info” депутат Винниківської міської ради, член фракції „Наша Україна” Андрій Шніцар. – Потрібно з’ясувати ситуацію, чому земля під будівництво була віддана не за 2 млн 051 тисячу гривень, як пропонували інвестори, а майже вдвічі дешевше”.
За словами Шніцара, завтра фракція „Нашої України” збереться на засідання, аби обговорити цю ситуацію, і вирішити, як діяти далі. „Завтра ми вирішимо, як діяти далі”, – сказав Шніцар.
Нагадаємо, учора ввечері у Винниках закінчилося проведення конкурсу про здачу в оренду 1 гектара землі під будівництво багатоповерхових будинків. На конкурсі було виставлено три пропозиції щодо оренди землі – за 1 млн. грн., 1 млн 200 тисяч грн. і 2 млн. 051 тис грн. Незважаючи на запропоновану високу ціну, комісія чомусь вирішила обрати дешевшу пропозицію, яка на думку депутатів, є занадто низькою. За словами депутата Матвіїшина, саме на такому варіанті наполягав мер Винник Теодор Гудзяк.
2006 року під час виборів міського голови Теодор Гудзяк, який представляв „Нашу Україну”, був обраний мером Винник. Його обрання супроводжувалося чисельними скандалами і судовими позовами.
22 жовтня цього року депутатська більшість Винниківської міської ради оголосила про спробу зриву з боку мера чергової сесії 18 жовтня та спроби тиску на депутатів. З цього приводу депутати надіслали звернення на ім’я прокурора Личаківського району м. Львова Володимира Василика, у якому висловили прохання розібратися з прямими погрозами й антизаконними діями Гудзяка.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ