Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО нарахував 42 обстріли з боку бойовиків 1 січня

Як повідомили Гал-інфо в прес-центрі АТО, першого ж дня 2016 року злочинці з самопроголошених «республік» 42 рази порушили умови припинення вогню в зоні проведення АТО.

Ввечері біля Маріуполя бойовики НЗФ прицільно обстріляли зі стрілецької зброї наші позиції в районі Сартани, а з великокаліберних кулеметів у Широкиному.

Північніше Горлівки загарбники били в бік українських воїнів, що несуть службу в районі Зайцевого, з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї. На цій же ділянці фронту бандити обстріляли з гранатометів наші опорні пункти біля Новгородського, з великокаліберних кулеметів – біля Артемового.

Біля Світлодарська знову під вогнем ворожих гранатометів та автоматичної стрілецької зброї опинилось Луганське. Ще східніше окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї гатили по позиціях українських воїнів поруч із Троїцьким.

Не припиняються обстріли підрозділів сил АТО біля тимчасово окупованого Донецька. Зокрема, підконтрольні Росії бандформування зі стрілецької зброї та гранатометів б’ють по Пісках, Опитному та південніше Авдіївки. 

Після опівночі бойовики вже двічі застосовували зброю проти наших вояків. А з 18.00 години вчорашнього дня таких випадків зафіксовано близько 20.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ