Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО: окупанти використовують міномети

Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою, - передає прес-центр штабу АТО.

Російсько-терористичні гібридні бандформування на сході України продовжують порушувати умови перемир'я. Сьогодні підконтрольні російській владі незаконні збройні формування 11 разів обстрілювали підрозділи ЗС України. Двічі окупанти застосовували міномети.

Приморський напрямок. На даній частині фронту сьогодні було зафіксовано 5 ворожих збройних провокацій. Чотири з цих обстрілів противник, використовуючи озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, здійснив по позиціях сил АТО в районі Широкиного. Окрім того, ще вночі загарбники з мінометів калібру 120 мм обстріляли наші оборонні укріплення на околицях Мар'їнки.

Донецький напрямок. На цій ділянці лінії бойового зіткнення проросійські озброєні банди відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Зайцевого, Пісків та двічі - у передмісті Авдіївки. Тут бандити застосовували майже весь наявний у них спектр піхотного озброєння, а також великокаліберні кулемети та БМП.

Луганський напрямок. На цьому відрізку фронту кремлівські найманці проявляли свою ворожу активність лише в районі Бахмутської траси. Зокрема, близько опівдня вони били по захисниках селища Кримське з автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм.

Сьогодні втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ