Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО: За добу 69 обстрілів, в аеропороту Донецька відносне затишшя

В цілому за добу бандформування у зоні конфлікту на Донбасі здійснили 69 обстрілів позицій сил АТО. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

"Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Розпочинаючи з 18 години, терористи здійснили 28 обстрілів позицій наших військових", - йдеться у повідомленні.

У Донецькому аеропорту проводились дії, направлені на подавлення вогневих засобів противника, що вели вогонь по захисникам аеропорту та встановлення контролю над територією летовища.

"Проведено евакуацію поранених. Усі поранені доставлені у медичні заклади. На даний час в аеропорту відносне затишшя, ситуація контролюється нашими військовими", - заявили в АТО.

Також у штабі підкреслили, що інформація щодо просування військ в глибину Донецька не відповідає дійсності.

Під вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град" потрапили Кримське, Щастя, Трьохізбенка, Тоненьке, Піски та Опитне. Окремі населені пункти було обстріляно по декілька разів.

З артилерії та мінометів бандити обстрілювали Піски, Щастя, Миколаївку та двічі Мар’їнку. З першої до п’ятої години ночі міни 3 рази падали на наші позиції в районі Опитного. Під вогонь артилерії потрапила метеовежа у Донецькому аеропорту.

Пізно ввечері поблизу Мар’їнки та Майорська відбулися бойові зіткнення з бандитами. Терористи рухалися з боку Олександрівки та Горлівки відповідно. За потужної вогневої підтримки наші захисники змусили противника відступати.

В районі Маріуполя ніч пройшла спокійно.

Польотів безпілотних літальних апаратів не зафіксовано.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ