Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО: за добу поранені двоє бійців

У зоні АТО, наприкінці минулої доби, незаконні збройні формування збільшили обстріли позицій української армії на Донецькому напрямку, повідомили сьогодні, 18 липня, в прес-центрі штабу АТО на Фейсбук.

Починаючи з 19 і майже до 23 години, з декількох напрямків, ворог з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Крім того, ввечері, бойовики з мінометів та гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка. 

На Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі у Новоолександрівці. Також, близько 23 години, злочинці вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській. 

На Маріупольському напрямку, майже опівночі, ворог обстріляв з мінометів калібру 120 міліметрів та гранатометів опорні пункти сил АТО у Лебединському. 

Загалом, за минулу добу, бандформування 17 разів порушили перемир’я. В наслідок обстрілу один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ