Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаб Тимошенко вимагає суду з Януковичем у прямому ефірі

Штаб кандидата в Президенти, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко вимагає публічного розгляду у Вищому адміністративному суді позову по оскарженню результатів виборів Президента. Про це на брифінгу повідомив керівник штабу, перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов.

«Одним з перших клопотань, яке буде внесено нашою стороною, - це клопотання щодо публічності розгляду цього питання, а саме клопотання, щоб розгляд відбувалося в прямому ефірі», - сказав Турчинов.

Він підкреслив, що для того, щоб публічно розглядати позов, є всі технічні можливості, і висловив надію, що Вищий адміністративний суд задовольнить це клопотання.

Турчинов повідомив, що сторона Тимошенко готує велику кількість відеоматеріалів, які підтвердять фальсифікації на виборчих дільницях.

Крім цього, керівник штабу Тимошенко повідомив, що до участі в процесі буде також залучено велику кількість свідків.

«І багато інших позицій, фактів і документів, які, ми вважаємо, доведуть суду те, що результати виборів були сфальсифіковані на користь Віктора Януковича», - сказав Турчинов.

Крім цього, він підкреслив, що розгляд справи має закінчитися до проведення інавгурації новообраного Президента.

«Інакше будь-який сенс проведення судового засідання повністю втрачається», - додав Турчинов.

На його думку, суд визначить політичну перспективу України.

Як повідомлялося, штаб Тимошенко має намір оскаржити результати виборів Президента у Вищому адміністративному суді 16 лютого, передає Обком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ