Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаб Василя Куйбіди не мав права нападати на студентів — Маркіян Іващишин

Студентське братство Львівщини — це святе, і штаб Василя Куйбіди не мав права нападати на студентів — переконаний голова ЛМО ГП „Пора” Маркіян Іванишин, про це він заявив 2 березня під час прес-конференції.
„Навіть якщо студенти дійсно розповсюджували антиагітки проти Василя Куйбіди, треба було звернутися до суду, а не шарпати молодих людей. Тим більше, що вони просто технічні виконавці. Якщо штаб Василя Куйбіди, як він заявляє, знає, хто виготовив цю провокацію, нехай подає у суд і в законному порядку доводить свою правоту. Ситуація ж, яка склалася, виглядає абсолютно бридкою. Так діяти не можна”, — наголосив Маркіян Іванишин.
Як переконаний голова ЛМО Громадянської партії „Пора”, студенти, якщо їм дозволяють переконання, мають право вільно розклеювати агітпродукцію за будь-яку партію чи кандидата і проти будь-кого.
 Нагадаємо, в ніч з 23 на 24 лютого штаб Василя Куйбіди разом із правоохоронцями Личаківського райвідділу міліції біля офісу Студентського братства Львівщини затримав трьох молодиків, в яких вилучили 20 тис. антиагіток проти кандидата на міського голову Львова Василя Куйбіди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ