Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаб Януковича знайшов на Львівщині «каруселі» та агітацію в церкві

Станом на 12.00 явка виборців на Львівщині в середньому склала 18, %. Вона нижча, ніж в першому турі. Відтак, якщо явка у підсумку буде вищою, це дасть підстави говорити про порушення. Про це повідомив сьогодні, 7 лютого, під час аудіомарафону ''Львівщина вибирає президента» перший заступник керівника Львівського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Віктора Януковича Леонід Мельник.

 

Тривожною, за словами Мельника, є збільшення на 11 тисяч, порівняно з першим туром, кількості тих, хто хоче голосувати вдома. В Сокальському районі були десятки заяв, підписаних однією рукою. Члени комісії без жодних списків ходили у всі підряд хати і пропонували голосувати. Представники Януковича припинили це після того, як були вже обійдені 38 будинків.

 

В двох селах Самбірського району зафіксували «каруселі». В Городку священик в греко-католицькій церкві закликав мирян прийти на виборах і проголосувати за Україну, «ви знаєте, за кого». Заступник керівника штабу розцінив це як порушення. В Турківському районі член ДВК звільнив секретаря комісії і призначив свою сестру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ