Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаби Тимошенко готують в Києві «косинку» – Партія регіонів

Члени комісій від кандидата в президенти Віктора Януковича виявили факти підготовку фальсифікації на виборах президента в кількох районах Києва. Про це заявив керівник секретаріату Київської міської організації Партії регіонів Сергій Баранов-Мохорт, повідомив «Цензор.нет» з посиланням на прес-службу міськорганізації ПР

"На виборчих дільницях у виборчому окрузі № 222 члени комісії від кандидата в президенти Віктора Януковича виявили в списках виборців ледве помітні крапки навпроти певних прізвищ", - сказав він.

 

"З огляду на те, що спочатку ці списки знаходилися у голів комісій від кандидата в президенти Юлії Тимошенко, це свідчать про те, що вже готуються фальсифікації під назвою" косинка ", - заявив голова Київської ПР.

 

Наприклад, за його словами, "на дільниці № 73 вже вдалося усунути цю спробу".

 

"Суть цієї схеми полягає в тому, що навпроти прізвищ певних людей, які стовідсотково не прийдуть голосувати на виборчі дільниці, ставляться позначки. Потім у день голосування бюлетені видають підставним особам, які отримують за це гроші", - говорить Баранов-Мохорт.

 

Аналогічний факт, за його словами, був зафіксований і на виборчій дільниці № 39 в 218 окрузі (Оболонський район столиці). Там член комісії від Януковича помітив ці позначки і звернув на них увагу інших членів комісії.

 

"Результатом стала неадекватна реакція з боку членів комісії від Юлії Тимошенко, і зокрема голови комісії", - відзначає Баранов-Мохорт.

 

"Їх викриття, по суті, зриває виконання запланованої схеми не тільки на даному виборчій дільниці, а в усьому окрузі. Тому реакція членів комісії від Тимошенко та голови зрозуміла", - додає він.

 

"Тепер вони, як завжди в дусі а-ля Тимошенко, нагнітають істерію, хльостають жовчю, ображають, погрожують, на ділянці твориться хаос. І це явна ознака того, що Юлія Тимошенко готувала і, швидше за все, буде продовжувати готувати фальсифікації в Києві" , - стверджує "регіонал".

 

За його словами, про даний інцидент "проінформовані всі члени комісій по Києву і вони, в свою чергу, будуть більш ретельно перевіряти списки виборців".

 

«Цензор.нет»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ